't Kuipertje Onze Bieren Waar is het?


Wat voor bieren hebben wij?
 
In onze brouwerij maken we bieren van hoge gisting. We schroten de mout,maisschen de granen, koken de wort en voegen hop toe, vergisten de wort en vullen de flessen en fusten. Daarna plakken we een etiket of tappen we het bier. De bieren ondergaan nog een vergisting op fles en op fust. Hierdoor zit er op de bodem een laagje bezinksel. Schenk de fles voorzichtig leeg, dan blijft het bier helder. Is er toch wat bezinksel meegekomen, geen probleem, gewoon opdrinken! Zo krijgt u zelfs nog wat vitamine B binnen. Tussen brouwen en drinken zit 4 tot 8 weken.
Sinds oktober 2009 gebruiken we biologische mouten van mouterij Weyermann uit Bamberg Duitsland en van mouterij Dingemans uit BelgiŽ.                                                                                       

We brouwen verschillende soorten bier, afhankelijk van het seizoen en de smaak van de brouwer.

Sinds November 2010 gebruiken we biologische hop van Bioland.

Net Afgevuld Nachtvorst voor het einde van het jaar.

Nu op fles verkrijgbaar Donker Tarwe, Eige Weisse, Blond, Seizoen

 


Beste verzamelaars!                                             

Etiketten versturen we nog niet! Print ze gewoon met je printer en je hebt dezelfde etiketten als wij. Klik op een afbeelding om hem groter te bekijken.
Echter alleen voor eigen gebruik.

 

 
 

 

 
Bieren die we regelmatig hebben zijn:
 
Lecker Pils  een pils van 5 %
Blondie een blond bier van 6.5 %
Nicks een tripel van 7.5 %
Linge's Bruin een tripel van 8 %
Eige Weisse witbier van 6 %
Nachtvorst een winterbier van 10 %
Donkere Lente een donker voorjaarsbier van 6.5 %
En dan nog voorjaarsbier, zomerbier en bokbier.
 
 
Nu op tap:
Nachtvorst 11 %
Blond 7%
Eige Weisse Donker 6,5%